Tikiri badspeeltjes: duurzaam en mooi!

Tikiri badspeeltjes

Tikiri badspeeltjes: duurzaam én mooi!

Wij zijn fan van de Tikiri badspeeltjes. Waarom? Ze voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden voor veilige en fijne badspeeltjes. Een veelgehoord probleem bij speelgoed voor in bad is namelijk dat er gaatjes in zitten. En door die gaatjes blijft er water in staan, ontstaan er schimmels..

Duurzaam, fijn en mooi!
Bij Tikiri heb je daar geen last van. Deze heerlijke series dieren voor in bad hebben geen gaatjes. Bovendien zijn ze (hand)gemaakt van natuurlijke en ecologisch verantwoorde materialen zoals natuurlijk rubber, vezels en kleuren. Met het natuurlijke rubber zijn deze badspeeltjes van Tikiri een mooie ecologisch verantwoord alternatief voor de vele plastics die vaak gebruikt worden. Omdat het zachte materialen zijn en ze natuurlijk vaak in de mond gestopt worden hoef je je daar geen zorgen over te maken!

De verschillende Tikiri collecties
De badspeeltjes van Tikiri zijn er in verschillende series. Zo heb je de mooie oceaan-serie, boerderij-serie en de safarie-serie; voor iedereen wat wils!

Tikiri badspeeltjes uit onze shop

Dit bericht is gepost in Trends. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *