Badspeelgoed Paw Patrol

Paw Patrol is natuurlijk een hartstikke populair merk speelgoed. En ook in het badspeelgoed heeft Paw Patrol inmiddels een aantal leuke producten. Zo kunnen de kinderen ook met Chase, Skye, Marshall en alle andere Paw Patrol leden spelen in bad!

Er zijn verschillende badspeelgoed producten van Paw Patrol. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

Paw Patrol Avonturenbaai

Paw Patrol avonturenbaaiMet deze set wordt het ook in bad weer een avontuur. De avonturenbaai van Paw Patrol bevestig je met zuignappen aan bijvoorbeeld je badkamermuur. Het idee van deze set is dat Chase zijn station verlaat via de glijbaan en met de reddingsboei op avontuur gaat om Chickaletta te redden. Maar zodra hij de glijbaan verlaat en in het water landt licht zijn auto op! Hoe gaaf is dat. Er zit een handig bakje bij om water door de glijbaan te laten lopen. Let wel op: er kunnen batterijen in. Badspeelgoed met batterijen heeft altijd een klein risico op waterschade, maar dat mag de pret niet bederven.

Alle Paw Patrol figuren
Paw Patrol badspeeltjesOok zijn (bijna) alle Paw Patrol leden als badspeeltje en los figuur verkrijgbaar. Marshall, Skye, Chase, Rubble of Zuma: ze zijn er als grappige figuurtjes waar in geknepen en mee gespeeld kan worden. Let wel op: deze badspeeltjes spuiten niet zo goed als je misschien zou verwachten en hebben (omdat ze kunnen spuiten) een klein gaatje in zich. Zorg er daarom voor dat je ze na iedere badbeurt goed reinigt of droogmaakt.

Paw Patrol Zwemmers
Paw Patrol zwemmersTot slot zijn er nog de bewegende Paw Patrol badspeeltjes die kunnen ‘zwemmen’. Deze figuren kun je opwinden. Laat ze los en ze gaan voor jou op avontuur

Paw patrol badspeelgoed uit onze shop