Het leukste badspeelgoed voor aan de muur

Het leuke van spelen in de badkamer is dat er altijd wel een muur of douchewand is waar je gebruik van kunt maken. En laat daar nou best wel wat leuk badspeelgoed voor zijn!

Foam letters, dieren en puzzels
Foam lettersAllereerst zijn er leuke foam letters, cijfers, dieren en puzzels die (met een beetje water perfect op de muur of wand blijven zitten. Super leuk voor de ontwikkeling van je kind, want al snel plaatsen ze alle dezelfde kleuren bij elkaar, maken ze een gezellige beestenbende van alle diertjes of maken ze de leuke puzzels van bijvoorbeeld Quut.

Badspeelgoed knikkerbanen
Kleinere en oudere kinderen vinden dit fantastisch. De knikkerbanen voor aan de muur. Met eenvoudige zuignapjes bevestig je de knikkerbaan onderdelen aan de muur. Ook de kleine kinderen kunnen dit al zelf. Laat vervolgens de balletjes en eendjes er maar doorheen rollen! 

Aan de muurWaterbanen
Sommige knikkerbanen, zoals bijvoorbeeld die van Haba, zijn bovendien minstens zo leuk als waterbaan! Hoe kun jij de waterbaan zo op de muur plakken en het water van boven naar beneden laten stromen als een echte waterval?