De badspeelgoed boot

Het meest gezochte badspeelgoed is zonder twijfel de boot. Hoe kan het ook anders. In bad leren kinderen met water omgaan, dat dingen kunnen drijven en kunnen zinken, je kunt ze vullen met water, het water er weer uit laten lopen.

Kies je boot – voor iedere leeftijd
Er zijn heel veel leuke bootjes voor in bad. Er zijn prachtige, stijlvolle en eenvoudige badspeelgoed bootjes van Little Dutch. Geen poespas. Veel kinderen zullen ook de bootjes van Sophie de Giraf herkennen. Erg leuk en handig: je kunt er op drukken om de boot te laten spuiten en bovendien eenvoudig uit elkaar te halen om schoon te maken. Voor de jongens mag natuurlijk de piratenboot voor in bad niet ontbreken. En misschien wel een geheime parel is de prachtige veerboot van Green Toys (gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen).

Badbootjes met puzzel
Worden de kinderen al wat ouder dan kun je ook aan andere bootjes voor in bad denken. Zo zijn er leuke puzzel-bootjes die in elkaar gezet kunnen worden of uit elkaar gehaald kunnen worden. Bootjes waar je bakjes op kunt stapelen, of bootjes die je op kunt winden om ze te laten varen. Denk eens aan een mooie  onderzeeboot voor in bad bijvoorbeeld, onder andere te bestellen via bol.com.