Het leukste badspeelgoed van foam

Badspeelgoed van foam heeft een aantal voordelen. Het is zacht en blijft vaak goed plakken op het bad, muur of douchewand. Zeker kleine kinderen stoppen graag speelgoed in de mond en dan heb je liever dat het zacht is.

Badspeelgoed foam letters

Misschien wel het meest verkochte badspeelgoed zijn foam letters (het alfabet) en foam cijfers voor in bad. En ze zijn er in allerlei kleuren. Erg leuk, want ook kleine kinderen gaan al snel al dit speelgoed sorteren op kleur. Even later herkennen ze hun eigen letters, zetten ze de cijfers op volgorde. Goed voor uren badplezier! (Erg populair zijn de cijfer en letters van Munchkin.)

Badspeelgoed foam dieren

Ook in de categorie dieren is er heel erg leuk badspeelgoed van foam. Kijk eens bij Quut voor een aantal leuke badspeelgoed puzzels. Ze hebben bovendien een aantal leuke foamen vormen of badpuzzels van foam die ook mooi in elkaar gezet kunnen worden: op de muur of gewoon in bad. Zo zijn er leuke bootjes, krokodillen of inktvissen van foam. SES heeft daarnaast een leuke visset me visjes van foam. Vang jij ze allemaal?

Foam figuren

Maar er zijn nog veel meer leuke foamen of schuimen figuren voor in bad. Zo heeft SES een aantal hele leuke varianten waar een leuk spelelement in zit. Kijk bijvoorbeeld eens naar de SES Aankleedset van foam, of kijk eens naar de leuke hondjes die helemaal vies zijn geworden en schoon moeten worden gemaakt. Poets jij ze mooi schoon?

Foam badspeelgoed uit onze shop