Badspeelgoed voor kinderen van 3 jaar

Wanneer je kinderen 3 jaar zijn zijn ze al aardig zelfstandig en handig. Dat betekent dat ze ook in bad meer uitdaging zoeken. Misschien dat jouw 3 jarige al wat meer plonst, bommetjes doen of met spulletjes gooit in bad om lekker te spetteren. Maar welk badspeelgoed is vanaf 3 jaar nu leuk om mee te spelen?
Hieronder vier tips van leuk badspeelgoed voor 3 jarigen (en ouder).

Puzzels van Quutopia
De badpuzzels van Quutopia zijn niet alleen erg mooi en vriendelijk. Ze vragen ook wat meer behendigheid. Leuk om te leren en te spelen in bad! 

Spetteren en spuiten
Badspeelgoed met sproeier: Ready FreddyIn bad moet natuurlijk ook goed gespoten en gespetterd worden. Dat kan met leuke eenvoudige badspeeltjes waar je in kan knijpen, maar kijk ook eens naar bijvoorbeeld Ready Freddy; een echte brandweerman met verschillende leuke slangen, waterradjes en spuitstukjes!

Open ended badspeelgoed
Natuurlijk hebben jouw 3 jarige kinderen genoeg fantasie. En die moet je vooral de vrije loop laten! Badkrijtjes van bijvoorbeeld SES zijn leuk om ze lekker te laten kleuren en tekenen op het bad, douchewand of badkamertegels.

Behendigheid
Wil je de behendigheid stimuleren? Dan kun je denken aan bijvoorbeeld de leuke vishengels van Munchkin waarmee de visjes en balletjes uit bad gehengeld kunnen worden.

Ook leuk is de knikkerbaan van bijvoorbeeld Haba voor aan de badkamerwand (boven het bad).

Tot slot vinden wij een niet zo bekende maar wel leuke tip de Nicolas Badbasket van het merk Lilliputiens. Een leuke vriendelijke wolf die aan de badrand geplakt moet worden en waar de biggetjes in de mond gegooid moeten worden.