Badkrijtjes kopen? Voor de kunstenaars in bad!

Badkrijtjes zijn ontzettend leuk speelgoed. Wat is nou leuker dan eindeloos kleuren op het bad of de douchewand? We zetten hieronder drie leuke tips op een rijtje die wat ons betreft goed uit de test komen!

Krijtjes voor in bad

Badkrijtjes zijn voor alle kinderen vanaf ca. 2 jaar leuk badspeelgoed. Mooie tekeningen, een prachtig verhaal rondom het hele bad, niks zo mooi als zo’n groot leeg tekenvel! En je kunt eindeloos opnieuw beginnen. Niet voor niets zijn badkrijtjes bij veel kinderen geliefd badspeelgoed. Bekijk snel onze drie tips voor leuke sets badkrijtjes.

Badkrijtjes van Eberhard Faber

Badkrijtjes met sponsDe badkrijtjes van Eberhard Faber kleuren goed en hebben een fijn sponsje waarmee je kinderen hun badkunstwerken weer eenvoudig wegpoetsen. Er zitten vijf badkrijtjes in deze verpakking. Genoeg voor een heel aantal mooie kunstwerken!

De luxe krijtjes van Eberhard Faber

Dit is onze favoriet. Deze badkrijtjes komen in een handige verpakking; een plastic doosje waar ze makkelijk in bewaard kunnen worden. En dat is erg handig; want de krijtjes die even in het water hebben gelegen worden week of geven soms wat makkelijk af. Fijn als je ze dan bij elkaar kunt bewaren. Bovendien zitten er in deze verpakking maar liefst 10 krijtjes. Alle mooie kleuren zijn aanwezig om een prachtige regenboog in bad te tekenen!

Sjablonen en vormen
Maar het leukste aan deze set zijn misschien wel de sjablonen en vormen die er bij zitten. De vijf sjablonen van plastic blijven heel makkelijk op jouw douchewand, badwand of muur zitten. En daarna kleuren kinderen heel makkelijk met hun badkrijtjes of badstiften de sjablonen prachtig in. Zo is er een sjabloon van een vis, een zeilboot; heel leuk om voor de kleinere kids een echte badkleurplaat te maken!

Badkrijtjes SES

Ook SES heeft een mooie set badkrijtjes. Deze set heeft 8 krijtjes en is voor kinderen vanaf 2 jaar. 

 

De voors en tegens van badkrijtjes
Omdat badkrijtjes en badstiften nu eenmaal nat worden zul je merken dat ze wat sneller slijten. Laat je ze te lang in het water liggen dan worden ze week en breken de krijtjes wat makkelijker af. Ook zul je zien dat wanneer ze voor langere tijd in het bad liggen dat ze soms met wat kleine stukjes afbrokkelen. Is het bad leeggelopen? Nog even dat bad naspoelen dus. En met een natte washand haal je doorgaans alle krijt en stifttekeningen weer prima weg en is het vel klaar voor de volgende tekening.. 🙂 Wat ons betreft geen enkele reden om die kunstenaars niet ook gewoon in bad aan de slag te laten gaan! Veel tekenplezier! 

 

Badkrijtjes in onze shop