Handig badspeelgoed opbergen in de badkamer?

Wanneer je kinderen graag met badspeelgoed spelen dan weet je als geen ander: er ligt al snel speelgoed door de hele badkamer. Om te voorkomen dat het een grote troep wordt en bovendien je badspeelgoed misschien vies wordt of niet droogt zijn er een aantal manieren om je badspeelgoed op te bergen.

Badspeelgoed bewaren – twee handige manieren:

1. Een badspeelgoed net of badspeelgoed zak

Allereerst kun je gebruik maken van een badspeelgoed net. Er zijn verschillende badspeelgoed netjes beschikbaar. Een eenvoudig netje dat je met een koord dicht kunt trekken of knopen en vervolgens in het bad legt. Erg fijn, want het water dat zo eventueel nog aan of in het speelgoed zit kan mooi weg lopen.

Er zijn ook sjiekere badspeelgoed netten in de vorm van een mooie kikker, eend of ander dier dat je aan een handige zuignap op de muur of badrand kunt hangen. En dan zijn er nog hele toffe zuignappen die jouw badkamer mooi opvrolijken. Zo wordt het opruimen van het speelgoed nog een feest! 🙂 

Badspeelgoed net

2. Een badspeelgoed houder of badspeelgoed organizer

Er zijn verschillende leuke, stevige badspeelgoedhouders die je eenvoudig aan het bad of op de badkamermuur bevestigt. Deze badspeelgoedhouders zijn wat steviger en maken het voor de kleine kinderen bovendien eenvoudiger speelgoed te pakken en weer op te ruimen. Onze ervaring is dat deze houders het beste werken om speelgoedexplosies in de badkamer te voorkomen.

Soms worden deze houders ook wel een badspeelgoed organizer genoemd, maar weet dat er ook echte organizer zijn. Handig als je verschillende soorten speelgoed hebt en gescheiden wil houden. Deze organizers hebben een aantal verschillende vakken voor bijv. je foam letters en cijfers, eendjes, bootjes, etcetera.

Badspeelgoed houder Badspeelgoed organizer

Bad organizer en opbergnet uit onze shop