Het leukste badspeelgoed met sproeier

Badspeelgoed met sproeier: Ready Freddy

Het leukste badspeelgoed met sproeier

In bad moet er natuurlijk gespetterd worden. En wat is er leuker dan speelgoed met een sproeier? Brandjes blussen, schuim weg sproeien, je broertje of zusje sproeien. Er zijn verschillende leuke opties, hieronder tref je onze favoriet aan. De brandweerman met sproeier!

Brandweerman Ready Freddy

Badspeelgoed met sproeier: Ready Freddy

Ready Freddy van Yookidoo vinden we zelf erg leuk omdat het zeer tot de verbeelding spreekt. Wie wil er nou niet brandweerman of -vrouw zijn? Deze brandwe

erman werkt wel op batterijen maar lijkt daar – uiteraard – goed tegen beschermd. Hij heeft verschillende sproeifuncties. Zo is er een slang waar verschillende opzetstukjes op kunnen voor een dunne straal, brede straal of bijvoorbeeld een leuk water-rad dat bovenop de brandweerman gezet kan worden.

Klik op de foto hiernaast om Ready Freddy bij Bol.com te bekijken.

Dit bericht is gepost in Trends. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *